Varmepumpe fra en af de førende producenter

Overvejer du, om du skal have en varmepumpe? Hos Asger Larsen VVS har vi et stort udvalg af forskellige former for varmepumpeanlæg fra de førende producenter. Vi tilbyder både levering og montering samt reparation og den årlige service hos private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Rudkøbing på Langeland og Svendborg samt mange andre steder.

Varmepumper fra Bosch

Miljøvenlig og fremtidssikret pumpeteknologi

Med en moderne pumpeteknologi har du altid varmt vand i hanen og en effektiv opvarmning af hjemmet. Vores varmepumper er fra de førende producenter, hvilket sikrer, at det altid er muligt at få reservedele, hvis der skulle opstå en skade på pumpen. Samtidig er de fremtidssikrede. Og der er ikke kun tale om en besparende varmeløsning. Der er også tale om alternativ, grøn og miljøvenlig energi.

Luft til luft-varmepumpeanlæg er et godt supplement til et andet varmesystem, og det er ideelt til for eksempel et sommerhus. Luft til vand kan derimod opvarme både brugsvand og centralvarmevand og er derfor velegnet ved skift fra olie- eller gasfyr.

Find din varmepumpe her

​Vi kan blandt andet tilbyde en:

Vi har 30 års erfaring og er medlem af Tekniq. Samtidig er vi certificeret VE-installatør og Bosch Climate Partner, og vi er godkendt af energistyrelsen. Derudover tager vi løbende på efteruddannelser, så vi hele tiden er opdateret på både teknologien og lovgivningen inden for vedvarende energi.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for en varmepumpe afhænger af mærke, type og model. Dertil kommer montagen, som afhænger af den tidligere varmekilde. Der er rigtig mange faldgruber, og derfor er det vigtigt at blive rådgivet rigtigt. Vi er eksperter i valg af den rette løsning og dimensionering, og gennem tæt dialog og grundig rådgivning sikrer vi, at du vælger den rette pumpe.

Kontakt os for at få et tilbud på et varmepumpeanlæg

Du er velkommen til at få mere information, og vi tager gerne ud for at se på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med beregninger og en god og billig pris på levering og montage af den ønskede varmepumpe. Vi kan også lave et tilbud på den årlige service. Du kan ringe til os på telefon 62 57 15 35, eller du kan skrive til e-mail asger@asger-larsen-vvs.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din varmepumpe!

Læs mere om varmepumper på: www.energitjenesten.dk.

Få et skræddersyet tilbud

Når du udfylder formularen så besigtiger vi opgaven, herunder grundig behovsafdækning og dialog med kunden, for at finde præcis den løsning der passer bedst til kunden.

Opgaven besigtiges, Herunder grundig behovsafdækning og dialog med kunden, for at finde præcis den løsning der passer bedst til kunden)

Tilbud og beregninger udregnes.

Tilbud accepteres og startdato aftales

Opgaven afsluttes og gennemgang med kunden foretages

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 24-48 timer med et skræddersyet tilbud til dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Asger Larsen

Aut. VVS & Kloakmester

CVR: 10320690

Tryggelev 11B, 5932 Humble

Klik her for rutevejledning