Luft til luft-varmepumpe til sommerhuse og tilbygninger

Spekulerer du på, om du skal anskaffe dig en luft til luft-varmepumpe? Hos Asger Larsen VVS har vi specialiseret os i varmepumpeanlæg såsom luft til luft-varmepumper til huse, sommerhuse, tilbygninger med videre. Vi tilbyder både levering og montering hos private og erhverv. Herefter tilbyder vi reparation og den årlige service på varmepumpe. Vi har kunder i blandt andet Rudkøbing på Langeland, Svendborg m.m.

Lavere varmeregning med en miljøvenlig pumpe

En luft til luft-varmepumpe er velegnet som supplement til et andet varmeanlæg. Den er også velegnet i en tilbygning eller lignende. Derudover er den ideel til sommerhuse og andre fritidshuse. Fordelen er, at den er relativt enkel at montere.

Du bør derimod vælge en luft til vand-varmepumpe, hvis du ønsker opvarmning af brugsvand og centralvarmevand.

Vores varmepumper er fremtidssikrede, miljøvenlige og grønne. Samtidig er de mere energivenlige. Dermed vil du få en lavere varmeregning.

Vi har 30 års erfaring inden for faget, og vi er medlem af Tekniq. Vi er endvidere certificeret VE-installatør og Bosch Climate Partner, ligesom vi er godkendt af energistyrelsen. Derudover er vi løbende på efteruddannelser, så vi er opdaterede på teknologien og lovgivningen inden for vedvarende energi. Du kan derfor stole på at vi er dine eksperter ved installering og service af luft til luft-varmepumpe.

Hvad koster luft til luft-varmepumpe?

Vores priser for montering af varmepumpe afhænger af blandt andet mærke, type og model, men der er mange faldgruber. Derfor er det vigtigt med den rette rådgivning. Vi er eksperter i varmepumper og dimensionering, og gennem tæt dialog og grundig rådgivning sikrer vi, at du vælger den rigtige luft til luft-varmepumpe.

Få et uforpligtende tilbud på et varmepumpeanlæg

Kontakt os gerne for at høre nærmere, og vi kommer gerne ud for at se på opgaven. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med beregninger samt med en god og billig pris for levering og installation af varmepumpe. Du kan ringe til os på telefon 62 57 15 35 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail asger@asger-larsen-vvs.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din luft til luft-varmepumpe!

Få et skræddersyet tilbud

Når du udfylder formularen så besigtiger vi opgaven, herunder grundig behovsafdækning og dialog med kunden, for at finde præcis den løsning der passer bedst til kunden.

Opgaven besigtiges, Herunder grundig behovsafdækning og dialog med kunden, for at finde præcis den løsning der passer bedst til kunden)

Tilbud og beregninger udregnes.

Tilbud accepteres og startdato aftales

Opgaven afsluttes og gennemgang med kunden foretages

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 24-48 timer med et skræddersyet tilbud til dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Asger Larsen

Aut. VVS & Kloakmester

CVR: 10320690

Tryggelev 11B, 5932 Humble

Klik her for rutevejledning