Luft til vand-varmepumpe til helårshus eller erhvervsbyggeri

Vil du gerne udskifte dit fyr med en luft til vand-varmepumpe? Hos Asger Larsen VVS er vi eksperter i vedvarende energi til helårshuse og erhverv. Vi tilbyder både levering og installation af varmepumpe, og herefter udfører vi gerne den årlige service på varmepumpe. Vores kunder befinder sig i Rudkøbing på Langeland, i Svendborg og mange andre steder.

Varmepumpen varmer både brugs- og centralvarmevand

Det er blevet populært at skifte fra olie eller gas til en luft til vand-varmepumpe. Den kan opvarme både brugsvand og centralvarmevand, og dermed kan pumpen kobles på det eksisterende anlæg.

Du kan overveje en luft til luft-varmepumpe, hvis der er tale om en tilbygning, et fritidshus eller et supplement til det eksisterende varmeanlæg.

Alle vores varmepumper er fremtidssikrede, miljøvenlige og grønne, som gør, at du vil få en lavere varmeregning.

Vi har 30 års erfaring inden for faget. Vi er godkendt af energistyrelsen samt certificeret VE-installatør og Bosch Climate Partner. Derudover er vi medlem af Tekniq, og vi kommer løbende på efteruddannelser. Dermed er vi altid opdaterede på teknologien og lovgivningen.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

Vores priser for en luft til vand-varmepumpe afhænger naturligvis af den ønskede type, og der er mange mærker og modeller at vælge imellem. Derfor er der mange faldgruber, og derfor er det vigtigt med professionel rådgivning.

Vi er eksperter i varmepumper og i at finde den rette dimensionering. Dermed kan vi sikre, at du vælger den rette løsning. Det sker naturligvis gennem tæt dialog og grundig rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud på din luft til vand-varmepumpe

Du er meget velkommen til at få en snak, og vi kommer altid ud for at kigge. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering af varmepumpe. Du kan ringe på telefon 62 57 15 35 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail asger@asger-larsen-vvs.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din luft til vand-varmepumpe.

Få et skræddersyet tilbud

Når du udfylder formularen så besigtiger vi opgaven, herunder grundig behovsafdækning og dialog med kunden, for at finde præcis den løsning der passer bedst til kunden.

Opgaven besigtiges, Herunder grundig behovsafdækning og dialog med kunden, for at finde præcis den løsning der passer bedst til kunden)

Tilbud og beregninger udregnes.

Tilbud accepteres og startdato aftales

Opgaven afsluttes og gennemgang med kunden foretages

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 24-48 timer med et skræddersyet tilbud til dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Asger Larsen

Aut. VVS & Kloakmester

CVR: 10320690

Tryggelev 11B, 5932 Humble

Klik her for rutevejledning